Lassa V1 Challenge NTV SPOR’da Canlı Yayında!

By on 18 Haziran 2014

2014 Lassa V1 Challenge’ın tüm yarışları NTV Spor’dan canlı yayınlanacak. Yeni nesil yarış ruhunun heyecan dolu görüntüleri spor severleri ekran başına kilitleyecek.

Türkiye’nin en popüler motorsporları şampiyonası Lassa V1 Challenge’ın 20 kişilik pilot kadrosu, 6 yarış boyunca hünerlerini hem pistlerde hem de canlı yayınla ekranda sergileyecekler. 29 Haziran Pazar günü düzenlenecek ilk yarışın sıralama turlarının ardından 15:00’da koşulacak final yarışı, NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Pilotlarla röportajlar, Volkan Işık yorumları, yarışlardan renkli görüntüler ve ilk yarış özetleri de programda yer alacak.

Yola çıktığı ilk günden bu yana şehir içlerinde yarışlar organize ederek halkla yakınlaşma sözü veren şampiyona, bu sene canlı yayın sebebi ile 3 şehir içi, 3 pist yarışı formatında koşulacak. Şampiyona önceki üç senede 110 bin yerinde seyirciye ulaşmıştı. Türkiye’nin dinamik şampiyonası Lassa V1 Challenge, bu sene ekranları karşısındaki milyonlara ulaşmayı ve Türk malı yarış otomobili VOLKICAR’ın hayran sayısını Türkiye ve dünyada arttırmayı hedefliyor.

LASSA V1 CHALLENGE 2014 YARIŞ TAKVİMİ

1                29   HAZİRAN  İZMİR PİST

2                30   AĞUSTOS İZMİR PİST

3                07   EYLÜL         AYDIN

4                28   EYLÜL         KÖRFEZ PİST

5                26   EKİM          İSTANBUL

6                09   KASIM       TARSUS

 

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir