- Toyota Yeni Ticari Araçlarla Segmentteki İddiasını “Bambaşka” Bir Yere Taşıdı
- Nissan Türkiye, Townstar İle Hafif Ticari Araç Pazarına Girdi
- Türkiye’de Yılın Otomobili İçin Yarışacak 7 Finalist Belli Oldu
- Petlas, Prestige Sport ile Premium Segmentte İddialı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak
- Koçaslanlar’dan Bayram Yolculuğu İçin Önemli Araç Bakım Uyarısı
- Ford Otosan, Ankara Akyurt’ta Yeni Yedek Parça Dağıtım Merkezi Açtı
- Yeni BMW iX 700 km Varan Menzili ve Yenilenen Tasarımıyla Yollarda
- Volkswagen Ticari Araç’ın eHybrid Modeli Multivan Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuldu
- Volkswagen’in Premium SUV modeli Yeni Tayron Satışa Sunuldu
Hyundai Assan’a Yeni Genel Müdür Yardımcısı

Türkiye’nin en hızlı gelişen ve büyüyen otomotiv üreticilerinden Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı görevine uzun yıllar sektöre hizmet eden Yeşim Gökpınar getirildi.
1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Gökpınar, aynı yıl otomotiv sektörüne giriş yaparak Finans Uzmanı pozisyonunda işe başladı. Satış, Pazarlama, Finans, İş Geliştirme ve Marka Yönetimi gibi alanlarda önemli başarılara imzasını attı. Her geçen yıl tecrübesini artırarak 2007 yılından bu yana farklı bir markanın Pazarlama Müdürü olarak profesyonel iş hayatına devam etti.
15 Aralık 2014 itibarıyla Hyundai Assan’a Genel Müdür Yardımcısı olarak terfi eden Yeşim Gökpınar, kreatif ve stratejik çalışmalara dahil olarak, kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı markanın gelişimine ve pazardaki payını artırmasına önemli katkılarda bulunacak.
0 comments