- Türkiye’de Yılın Otomobili İçin Yarışacak 7 Finalist Belli Oldu
- Petlas, Prestige Sport ile Premium Segmentte İddialı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak
- Koçaslanlar’dan Bayram Yolculuğu İçin Önemli Araç Bakım Uyarısı
- Ford Otosan, Ankara Akyurt’ta Yeni Yedek Parça Dağıtım Merkezi Açtı
- Yeni BMW iX 700 km Varan Menzili ve Yenilenen Tasarımıyla Yollarda
- Volkswagen Ticari Araç’ın eHybrid Modeli Multivan Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuldu
- Volkswagen’in Premium SUV modeli Yeni Tayron Satışa Sunuldu
- Hyundai Motor Türkiye Elektrikli Araç Üretimine Hazırlanıyor
- 530 km Menzilli BYD TANG Türkiye’de Satışa Sunuldu
Cenevre’de SsangYong Rüzgarı Esecek

60 yıllık SUV tecrübesi ile 4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un SUV, MPV, Pick-up ve Crossover sınıflarında konumlandırdığı modelleri Rexton W, Rodius, Korando Sports ve Tivoli 1-13 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 86. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda sevenleriyle buluşacak.
Ayrıca Mayıs 2016’da Türkiye’de de satışa sunulması planlanan, SsangYong’un XLV modelinin de dünya prömiyeri yine Cenevre Fuarı’nda tüm ihtişamı ile yapılacak.
Yine SsangYong’un 2018 yılında satışa sunmayı hedeflediği yeni konsept aracı SIV-2’nin de fuarda tanıtımı yapılacak olup, SIV-2’nin Tivoli’den daha geniş bir hacme, 1.5 litre turbo, benzinli bir motora eşlik eden elektrikli motora, aynı zamanda lityum iyon batarya takımına eşlik eden hibrit bir üniteye sahip olması bekleniyor.
SsangYong gelecek vizyonu ile ilgili tüm bu haberler Cenevre Fuarı öncesi tüm SsangYong severleri heyecanlandırıyor.
Cenevre Otomobil Fuarı’nda(Palexpo) basın toplantısı ise, 1 Mart Salı günü 4. salonda 12:15-12:30 saatleri arasında olacaktır.
0 comments