- Nissan Türkiye, Townstar İle Hafif Ticari Araç Pazarına Girdi
- Türkiye’de Yılın Otomobili İçin Yarışacak 7 Finalist Belli Oldu
- Petlas, Prestige Sport ile Premium Segmentte İddialı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak
- Koçaslanlar’dan Bayram Yolculuğu İçin Önemli Araç Bakım Uyarısı
- Ford Otosan, Ankara Akyurt’ta Yeni Yedek Parça Dağıtım Merkezi Açtı
- Yeni BMW iX 700 km Varan Menzili ve Yenilenen Tasarımıyla Yollarda
- Volkswagen Ticari Araç’ın eHybrid Modeli Multivan Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuldu
- Volkswagen’in Premium SUV modeli Yeni Tayron Satışa Sunuldu
- Hyundai Motor Türkiye Elektrikli Araç Üretimine Hazırlanıyor
Dacia Duster Zorlu Transanatolia Parkurunu Tamamladı

Dacia Duster, Dakar’dan sonra Dünya’nın en zorlu ikinci off-road parkuru olarak gösterilen, 7 günlük Transanatolia Rally Raid’ini Saffet Üçüncü pilotluğunda tamamlayarak dayanıklılığını bir kez daha kanıtladı.
Motorsporlarının önemli isimlerinden Saffet Üçüncü herhangi bir özel işlemden geçmemiş, standart bir Dacia Duster 4×4 ile 2 bin 950 km uzunluğunda zorlu Transanatolia parkurunu başarıyla tamamladı. Bu sayede Duster, şehir içi konfor ve erişilebilirliğinin yanı sıra zor arazi şartlarında da dayanıklılığı ve performansıyla gücünü bir kez daha kanıtladı. Transanatolia’da Saffet Üçüncü’ye Renault Mais İletişim Direktörü Umut Canpolat co-pilot olarak eşlik etti.
23 Ağustos sabahı Ankara’dan resmi start ile başlayan 6. Transanatolia Rally Raid, ilk gün parkuru olan Tuz Gölü’nden devam edip sırasıyla Nevşehir, Sivas, Erzincan, Erzurum, Tokat ve Yozgat üzerinden Ankara’da sona erdi. Parkuru tamamlamak için günlük ortalama 400 km. uzunluğundaki etaplarda mücadele eden Dacia Duster, katılmış olduğu rally raid kategorisinde finish gördü.
0 comments