- Nissan Türkiye, Townstar İle Hafif Ticari Araç Pazarına Girdi
- Türkiye’de Yılın Otomobili İçin Yarışacak 7 Finalist Belli Oldu
- Petlas, Prestige Sport ile Premium Segmentte İddialı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak
- Koçaslanlar’dan Bayram Yolculuğu İçin Önemli Araç Bakım Uyarısı
- Ford Otosan, Ankara Akyurt’ta Yeni Yedek Parça Dağıtım Merkezi Açtı
- Yeni BMW iX 700 km Varan Menzili ve Yenilenen Tasarımıyla Yollarda
- Volkswagen Ticari Araç’ın eHybrid Modeli Multivan Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuldu
- Volkswagen’in Premium SUV modeli Yeni Tayron Satışa Sunuldu
- Hyundai Motor Türkiye Elektrikli Araç Üretimine Hazırlanıyor
JAGUAR’dan Genç Sanatçılara Destek

Jaguar markasının Türkiye distribütörü Borusan Otomotiv, sanat dünyasındaki genç yetenekleri destekliyor.
Jaguar, ARMAGGAN Art & Design Gallery ile yapmış olduğu işbirliği neticesinde; Tan Taşpolatoğlu, Arman Suciyan ve Yiğit Dündar isimli 3 genç sanatçıya gereken tüm desteği sağlayarak eserlerini ortaya çıkarmasına katkıda bulunuyor.
Jaguar markasının mottosu olan “The Art of Performance” yani “Performansın Sanatı”, otomobilin sadece bir performans makinesi olmasının ötesinde tasarım ile mühendisliği tek vücutta birleştirebilen bir sanat eserini çağrıştırdığına gönderme yapmaktadır.
Bu sene 12-15 Kasım’da İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek Contemporary İstanbul’u, bir çok sanat severin ziyaret etmesi bekleniyor.
Genç sanatçıların eserleri Lütfi Kırdar B1-415 no’lu ARMAGGAN Art & Design Gallery standında sergilenecektir.
Jaguar, tüm genç sanatçılara başarılar diler.
Sanatçı Bilgileri:
- Tan Taşpolatoğlu
2000 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümünden mezun olmuştur.
Sanatçı, sergide, Jaguar markasının desteği ile ortaya çıkartdığı iki eserini sergileyecektir.
- Arman Suciyan & Yiğit Dündar
Arman Suciyan, 1996 yılında İngiltere’deki Kent Institute of Art and Design, Takı ve Mücevher Tasarım Bölümünden mezun olmuştur.
Yiğit Dündar, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümünden 2010 yılında mezun olduktan sonra, 2012 yılında Plastik Sanatlar Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.
İki sanatçı da kendi uzmanlık alanlarını birleştirerek sanat ve tasarım ekseninde bir proje sergileyecektir.
0 comments